Familien Drengs hjemmeside

Ny vårtur til Småland.

forventningsfulle gutter på tur.

Da har vi vært på ny vårtur til Gøran i Småland, tenkte og komme med en kort oppsummering her.

Først litt som har skjedd siden vårturen som er omtalt på Villsvin 2009.
I påsken 2009 dro Anita og jeg ned en tur igjen sammen med ett vennepar, Geir og Anne Randi. Jeg jaktet jo på min trettende gris, og skulle ned og ordne den.
Det ble ikke sånn denne gang heller men vi skjøt 4 griser. Anne Randi 2,Anita 1 og Geir 1. Husker ikke hvor alle ble skutt, men Geir sin var en merkelig skapning, en galt som manglet begge ører🤭. Denne hadde vi sett på bilder fra åtekameraet, tatt fra Karl Høgs og ble nå skutt i Gølabotten. Anne Randi skjøt en av sine på Vendplan mens Anita sin ble skutt fra Anders tårn i Munkamåla. En liten galt på drøye 50 kg.

I november var min bror Åge, Steinar (en Kompis) og jeg nede en tur, den nye riflen og kikkerten som jeg omtalte som problemet til att jeg ikke fikk skutt min 13 gris, var nå innviet på hjortejakten i Isfjorden, og jeg jeg hadde fått skutt 3 hjorter og en rådyrbukk med den. Steinar skyter en fin galt hos Daniel først kvelden,men vi andre sliter. Siste kvelden tar jeg med meg en madrass til Ladan, har bestemt og bli utover natta, da bildene til Gøran viser att grisene kan være sent ute.  Jeg sovner av litt før ett på natten og våkner kl 03 00, da er det sirkus på utsiden jeg lirker meg forsiktig opp til luken, og der kan jeg se 10-12 griser i full gang med ett viltert nattmatmåltid, det går ikke akkurat lydløst for seg😲  forsiktig opp med riflen ser jeg det står en gris på hver side, litt ut fra resten av flokken, di ser javnstore ut, og en kule litt høyt i skulderen på grisen til høyre, sørger for att min 13 gris blir liggende på plass 😀 en gylte på 65 kg. 

Anitas galt fra påska 2009.

Din overskrift

Det kommer stoff om vårturen, må bare få litt tid til og skrive 🤒

Nyeste kommentarer

07.11 | 20:39

Hei. Er det mulig å få varsel fra dere når dere planlegger et nytt valpekull? :)

26.03 | 20:03

Hei! Nei i år blir det ikke noen valper her hoss oss.

26.03 | 16:51

Hei😊. Skal dere ha Kleiner valper i år?

15.02 | 00:17

Kjempefin opplevelse